ZIDNE LAMPE

Pri uređivanju enterijera, raspored osvetljenja uvek zahteva posebnu pažnju. Svaka prostorija u zavisnosti od funkcije zahteva drugačije osvetljenje. Prvobitno kreirane kao držači sveća i baklji duž zidova, zidne lampe su ostale i dan danas popularan izbor osvetljenja. Pružaju kako dekorativno tako i funkcionalno osvetljenje u svakom prostoru. Dostupne su u širokom spektru stilova, veličina i oblika. Zahvaljujući bočnom osvetljenju, zidne lampe mogu da istaknu neko umetničko delo i na taj način upotpune izgled dnevne sobe.

Bez obzira na to kako planirate da ih koristite, postarajte se da proučite najosnovnije činjenice pre nego što se odlučite da kupite zidnu lampu.

Kada se odlučiti za zidnu lampu?

Odličan su način da dodate osvetljenje, a da pritom ne zauzimate dragocene površine. To ih čini izuzetnim za uske prostore kao što su hodnici. Zidne lampe, pored dekoracije, mogu da vam pruže fino meko svetlo kao dodatak klasičnom osvetljenju. Samostalno postavljene, zidne lampe u Vašim prostorijama stvaraju romantičnu atmosferu. U našoj ponudi se nalazi mnoštvo stilova, a na Vama ostaje da izaberete dizajn koji će najbolje odgovarati uređenju Vašeg prostora.

Opcije su beskonačne kad je reč o zidnim lampama, a to ih čini pogodnjim za lako uklapanje u stil i izgled koji želite.

Gde postaviti zidnu lampu?

Što se tiče najboljeg mesta  za postavljanje zidne lampe, svaka prostorija u domu može imati koristi od njih, ali svakako je neophodno znate šta želite od osvetljenja. Odlične su kao bočno osvetljenje kod slikai  kupatilskih ogledala. Takođe koriste se kao i dodatno osvetljenje u delu prostorije koja služi za čitanje, a ne poseduje sto.

Menjanje lokaciju zidne lampe nije tako lako kao što je to slučaj sa stonom lampom, pa smo se potrudili da obezbedimo široku ponudu kvalitetnih lampi. Sigurni smo da ćete pronaći ono što će najbolje odgovarati uređenju Vašeg prostora.

Ukoliko se još niste odlučili da li želite zidne, podne ili stone lampe, pogledajte još i našu ponudu podnih i stonih lampi: Podne lampe, Stone lampe.