LAMPE I LUSTERI

Novi vidici

Kraljevskog izgleda, lampe i lusteri su često rezervisani za formalno opremeljene trpezarije, dnevne sobe kao i za velike hodnike. Kako su moderni dizajneri uvek u potrazi za nečim drugačijim, tako su i lampe i lusteri današnjice pronašli novu primenu. Ima ih u kuhinjama, spavaćim sobama, pa čak i u kupatilima. Ukoliko razmišljate o kupovini lustera ili lampe, dobro razmotrite prostor kao i stil lustera ili lampe koji bi vam najviše odgovarao. Lampe i lusteri u našoj ponudi mogu vam poslužiti kao inspiracija.

Rasveta kao dekoracija

Svi uređaji za osvetljenje su dizajnirani da osvetle tamna mesta, ali lampe i lusteri imaju posebnu osobinu – oni takođe služe i u dekorativne svrhe. Kao pokretni predmeti u vašem domu, lampe su odličan način da poboljšate celokupan izgled prostorije bez nekih velikih muka. Želite da naglasite novi sto? Isprobajte stonu lampu. Treba vam dodatno svetlo u vašem kutku za čitanje? Podna lampa, kao i stona lampa za čitanje će vam rešiti ovaj problem.

Nova dimenzija enterijera

Lampe i lusteri su neizostavan deo gotovo svakog doma. Dok za lustere možemo reći da su gotovo uvek glavni izvor svetlosti u prostoriji, lampe su najčešće dodatni izbor svetlosti. Zato je kod izbora lustera bitno imati na umu da će dominirati prostorijom ili u najmanju ruku dodati još jednu dimenziju enterijeru vaše prostorije. To znači da je pogrešno posmatrati luster samo kao izvor svetlosti.

U idealnom slučaju obim lustera u trpezariji bi trebao da bude za 30 cm manji od prečnika trpezarijskog stola. Udaljenost lustera od stola bi trebala biti minimum 70 cm. U dnevnoj sobi se više gleda na nameštaj, a uticaj lustera je minimalniji, dok je za spavaće sobe i kuhinje čest izbor luster sa određenim motivima ili uzorcima.

Kotakirajte nas

Istražite naše sekcije sa lampama i lusterima kako biste videli šta je to što vam najviše odgovara. Lampe i lusteri u našoj ponudi će sigurno zadovoljiti vaše zahteve, ali ako slučajno imate neke nedoumicu mi smo tu za vas od 8:30 do 16:30h, svim danima sem nedelje. Posetite nas još danas ili nas pozovite na +381 (11) 2054175.