STONE LAMPE

Stone lampe su neizostavan deo namešaja bilo da se radi o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili kancelariji. Posebno su praktične za prostorije koje imaju visok plafon. U tom slučaju njihovo osvetljenje može da nam olakša čitanje ili pisanje. Kao dekorativni elementi, mogu da oplemene određene delove nameštaja ili pak da unesu stil i boju u monotone delove prostorije. Čak i kada se uradi samo zamena abažura, krajni rezultati izgleda fantastično.

Upotreba stonih lampi

Što se tiče upotrebe stonih lampi, one mogu da se koriste u bilo kom prostoru. Najčešće se nalaze odmah pored sofe, stolice ili kreveta. Iako na prvi pogled može da izgleda kao da su stone lampe postavljene radi primarnog osvetljenja, one se najčešće koriste kao dodatno osvetljenje. Takođe, korisno je držati ih u hodnicima, na stepenicama ili blizu ulaza kako bi se izbegli eventualni padovi. Uloga stone lampe je lični izbor: one mogu i trebale bi biti postavljene svuda gde nedostaje dodatno osvetljenje.

Dekorativna ili radna lampa?

Bilo da su dekorativne ili radne, stone lampe treba birati sa posebnom pažnjom. Ukoliko je u pitanju radna lampa, posebno za decu, kvalitet osvetljenja je uvek na prvom mestu.

Radna stona lampa mora da ima prijatno svetlo koje ne iritira oči i ne utiče negativno na vid. Svakako da je kvalitet bitan i kod dekorativnih lampi, ali većina kupaca će kod izbora dekorativnih stonih lampi uvek imati na umu prvo dizajn koji će se uklopiti u ambijent doma, a zatim će da obrati pažnju i na ostale karakteristike. To je i razlog zašto je invotivnost, kada su u pitanju dekorativne stone lampe, posebno cenjena.

Uzimajući u obzir da su mogućnosti koje stone lampe imaju beskonačne, savetujemo da što pre započnete potragu na našem sajtu i pronađete onu koja najviše odgovara vašim zahtevima kako funkcionalnim tako i estetskim.

Zbog svega gore navedenog, potrudili smo se da obezbedimo ponudu koja će zadovoljiti potrebe svakog kupca, ne misleći samo na kvalitet i dizajn nego i na pristupačne cene. Vi procenite da li smo uspeli u tome.

Ukoliko se još niste odlučili da li želite podne, zidne ili stone lampe, posetite sledeće linkove: Podne lampe, Zidne lampe.