Forma rasveta | Cormel d.o.o.

Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u trgovini na polju rasvete i rasvetnih tela nastalo je preduzeće Cormel d.o.o koje se, sa velikim uspehom, bavi proizvodnjom, uvozom, veleprodajom i maloprodajom u oblasti rasvete i rasvetnih tela. Zapošljavanje kvalitetnih kadrova i odgovoran pristup u poslovanju nam omogućavaju da odgovorimo kvalitetno na sve zahteve tržišta i obezbedimo siguran rast preduzeća.

U portfoliju brendova iz našeg širokog asortimana najbitnije mesto pripada našem brendu Forma.

Stojimo Vam na raspolaganju svakog dana osim nedelje od 8.30 do 16.30h, a takođe nas možete kontaktirati i ovde.

Forma rasveta Beograd - Cormel Misija

Misija

Naša misija je pružanje kupcima širom Srbije (i okruženja), što kvalitetnijih i što inovativnih prozvoda u oblasti rasvete. Kroz širok spektar naših proizvoda, trudimo se da svakom kupcu izađemo u susret i pronađemo najbolje rešenje rešenje za svakog ponaosob.

Forma rasveta Beograd - Cormel Vizija

Vizija

Vizija našeg preduzeća je da postanemo dominantan proizvođač rasvete i rasvetnih tela. Naše prednosti su originalnost i kvalitet usluga na području rasvete, a uz dugu i dobru praksu našim kupcima obezbeđujemo najbolju uslugu.

Forma rasveta Beograd - Cormel Cilj

Cilj

Naša strategija obuhvata razvoj i unapređenje saradnje sa našim partnerima, kao i brigu o potrošačima. Stremimo uvek pronalaženju kvalitetnog i dugoročnog rešenja, kao i implementaciji i kontroli istog.