LED sijalica i njene karakteristike

LED sijalica se od samog svog nastanka izdvojila na tržištu rasvete. Kvalitet LED sijalica i njihove pozitivne osobine prepoznate su od strane korisnika i one vremenom stiču sve veću popularnost.

Šta je to što je ove sijalice odmah izdvojilo kao drugačije i stavilo ih u sam vrh na polju rasvete?

Pre svega, ove sijalice izdvajaju se po svom kvalitetu. Na njih obično imate 2-5 godina garanciju, što kupcima automatski olakšava izbor prilikom kupovine sijalica. Takođe, garancija je nešto što ljudima uliva poverenje i daje sigurnost u to da je artikal koji će kupiti kvalitetan.

Druga osobina, možda i najprepoznatljivija kada govorimo o LED sijalicama, jeste mogućnost uštede električne energije. Ova osobina najviše doprinosi tome da potražnja za LED sijalicama bude velika.

Kao pozitivnu osobinu LED sijalica možemo izdvojiti i mogućnost samostalnog odabira boje svetla. Pa se tako LED sijalice mogu naći u tri varijante, tačnije u tri boje svetla. Te tri boje svetla su – toplo bela boja svetla (2700K-3000K), neutralna boja svetla (4000K) i hladno bela boja svetla (6000K-6400K).

LED sijalice možete pronaći sa različitim tipom sijaličnog grla. Pa tako recimo LED sijalice mogu biti sa grlom E14, E27, GU10 itd.

Takođe, LED sijalice mogu biti i različite jačine – 3W, 4W, 5W, 8W, 9W, 10W itd.

Pojedine vrste LED sijalica mogu imati osobinu dimovanja, dok neke sijalice nemaju tu opciju.

LED sijalice pogodne su za razne upotrebe – od spoljašnjih lampi, pa sve do dekorativne rasvete. Pa tako recimo LED sijalice možete upotrebljavati za stone, podne, plafonske lampe, ali i za lustere i visilice. Jačinu i boju svetla birate sami, prema Vašim potrebama i željama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili nedoumica, uvek nam se možete obratiti. Popunjavanjem elektronske forme na našem sajtu na jednostavan način možete stupiti u kontakt sa našim prodavcima i na taj način odgonetnuti sve nedoumice koje imate.