FORMA – brend koji traje već punih 15 godina

Forma – brend koji traje zahvaljujući svom kvalitetu i raznolikom asortimanu. Od kada smo se pojavili na tržištu trudili smo se da ulažemo u rast i razvoj našeg preduzeća. Sa godinama se naš asortiman menjao i prilagođavao potrebama tržišta. Ali jedno je uvek ostalo isto, a to je kvalitet koji odlikuje naše proizvode.

Prateći sajmove rasvete širom sveta prikupljali smo ideje i trudili se da oslušnemo želje i potrebe tržišta. Takođe, trudili smo se da sve inovacije dovedemo na naše prostore. Vremenom, stekli smo poverenje potrošača širom regiona i svoje poslovanje proširili i na okolne zemlje, čime se izuzetno ponosimo.

Ono na čemu smo posebno radili jeste razvoj našeg asortimana kada govorimo o kategoriji dekorativne rasvete  i LED dekorativne rasvete. Pa tako danas u ponudi imamo veliki broj zidnih, podnih, plafonskih lampi, ali i visilica i lustera različitih dezena, dizajna, boja i oblika.

Takođe, veliki je dijapazon LED sijalica, LED panela, reflektora i drugih tehničkih LED artikala koje imamo u ponudi.

LED sijalice su nam najbrojnija kategorija, s obzirom na to da ih imamo u gotovo svim jačinama, svih vrsta sijaličnih grla, ali i u sve tri boje svetla.

Takođe, u velikom broju slučajeva u ponudi imamo čitave serije proizvoda pa tako u našem asortimanu možete pronaći sve one proizvode neophodne kako biste opremili svoj životni ili radni prostor. Recimo, serija proizvoda F4007 nam je izuzetno popularna ove sezone. Ova serija proizvoda sastoji se od lustera različitih jačina, kao i zidnih lampi koje se idealno kombinuju sa ovim lusterima. Ovu seriju proizvoda u našem asortimanu možete pronaći u dve boje – bronza i crna. Celokupnu seriju možete pronaći na ovom linku.

Očekujemo Vas u našim prodajnim salonima u Zemunu i na Voždovcu kako bismo zajedno izabrali adekvatnu rasvetu za Vaš dom!

Za sva pitanja i nedoumice uvek nas možete kontaktirati putem onlajn formulara koji se nalazi na našem sajtu ili putem naše email adrese prodaja@rasveta.net.