Magnetna šinska rasveta i njena rasprostranjenost

Magnetna rasveta je savremeni tip svete koji nam donosi potpuno nova i revolucionarna rešenja. Jer, taman kada smo pomislili da su izumi na polju rasvete dostigli svoj vrhunac, na scenu je stupila magnetna šinska rasveta. Ona potpunosti iznenađuje svojom preciznošću, modernim dizajnom i pre svega lakoćom postavljanja i upravljanja.

Sistem magnetne šinske rasvete sastoji se od veoma jednostavnog postupka montaže. Njega čine postavljanje šine na koju se samo jednim „klikom“ ugrađuje rasvetno telo. Nakon ovog jednostavnog procesa montaže, rasvetno telo je spremno za rad. Dodatna pogodnost ovog tipa rasvete je i to što se svetiljke veoma jednostavno mogu naknadno dodati na šinu ili se, prema potrebi, sa nje ukloniti. Ovakav način funkcionisanja omogućava to da u svakom trenutku imate apsolutnu kontrolu nad rasvetom u prostoru koji se oprema. Svaki postupak možete samostalno obaviti, bez potrebe za velikom količinom alata ili dodatnom pomoći od strane majstora.

Magnetna šinska rasveta može se montirati na površine različitih materijala poput gipsa, drveta, metala ili stakla.

Celokupan asortiman magnetne šinske rasvete baziran je na integrisanom LED osvetljenju u različitim jačinama, kao i bojama svetla, a radni napon magnetne rasvete je 48V.

Takođe, dijapazon rasvetnih tela je izuzetno velikI. Pa se tako u ponudi mogu pronaći reflektori, linijske svetiljke, kao i visilice različitih oblika, dimenzija, ali i boja. Kombinovanje različitih rasvetnih tela donosi brojne mogućnosti i priliku da u prostor koji se oprema unesete raznolikost i rasvetu uskladite upravo prema sopstvenim željama i potrebama. Takođe, magnetna šinska rasveta može biti zidna, plafonska, a postoje i podne magnetne svetiljke.

Kada govorimo o estetskim aspektima, magnetna rasveta uklapa se u modne trendove postavljene na polju rasvete. Magnetnu šinsku rasvetu izdvaja jednostavan i moderan izgled. Zahvaljujući njemu ona se lako uklapa u gotovo svaki enterijer.

Bilo da opremate kancelarijski i radni prostor ili svoj dom, magnetna šinska rasveta će sigurno u tom procesu opremanja pronaći svoje mesto i svoju primenu. Asortiman magnetne šinske rasvete koja je deo naše ponude možete pogledati na ovom linku.