LED Kristalne lampe (LED Kristali) daju kako tradicionalni, tako i moderni izgled Vašem životnom prostoru. Bilo da izaberete LED plafonskog ili visećeg tipa, Vaš dom će dobiti potrebnu dozu osvetljenosti, topline kao i glamuroznog izgleda.

U kombinaciji sa pravim izborom sijalice, LED kristali mogu da proizvedu izuzetno sjajno svetlo i dobar vizuelni efekat u Vašem domu. Pri izboru kristalnih lampi, važno je voditi računa o kvalitetu izrade, kao i samim kristalima koji se nalaze u lampama. U našoj ponudi se nalazi kvalitetna, raznovrsna, moderna Forma kristalna rasveta koja će privući pažnju posetilaca Vašeg doma, a Vama omogućiti poboljšanje osvetljenosti u svakoj prostoriji, bilo da je to dnevni boravak, soba, trpezarija ili hodnik. U ponudi imamo dva tipa LED kristala – LED Visilice i LED kristalne plafonske lampe. LED visilice odišu tradicionalnim stilom, sofisticiranošću, i dizajnirane su da imaju najelegantniji raspon svetla u prostoriji. LED kristalne plafonske lampe nude moderniji izgled i praktičnost uz visok nivo kvaliteta.


Forma Led Kristali
dolaze uz daljinsku kontrolu, mogućnost ugradnje dimabilnog svetla, kao i izbora boje samog svetla.

Ukoliko želite da oplemenite svoj životni prostor LED kristalnim lampama ili imate pitanja vezana za LED kristalne lampe, tu smo za vas od 08:30-16h, svakog radnog dana, sem nedelje. Naša adresa je: Autoput 20, lokal 1a, Beograd, a naš broj telefona je: 011/ 011/20 54 150.